Bouwaannemers

Bouwaannemer Oostkamp - Maveau

We zijn gestart in 1999 met een droom, een bouwbedrijf op maat van de klant. Met onze klanten hebben wij in korte tijd een bloeiend bedrijf opgebouwd, gestart met 2, nu reeds een team van 20. Een groei die we te danken hebben aan het vertrouwen van onze klanten, het vertrouwen dat nog elke dag wordt bevestigd door het leveren van kwaliteit en vakmanschap.

Wij bieden het volledig gamma van renovatiewerken aan, van afbraakwerken tot afwerking.

Dit geeft u de mogelijkheid om uw volledige huis te renoveren in een korte tijdspanne met een vlotte opeenvolging van de verschillende werken en een efficiënt tijdsbeheer.

Zo blijft onze kwaliteitsnorm gewaarborgd gedurende alle fases van de verbouwingswerken.

Wij garanderen een stevige basis en een stijlvolle afwerking met hoogwaardige materialen en toestellen aan een eerlijke prijs.


Eén noemer voor een waaier van activiteiten
Werfinrichting, Afbraak, Afvalverwerking, Ruwbouw, Funderingen, Rioleringswerken, Metselwerken, Bevloering, Sanitair, Verwarming, Elektriciteit, Dakwerken, Dakbedekking, Isolatie, Zinkwerken, Afwerking, Pleisterwerken, Gyproc, Schrijnwerk

Maveau contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Maveau. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.