Bouwaannemers

Bouwaannemer Schelle - Heijmans (B)

Heijmans Bouw N.V. realiseert (nieuw)bouwprojecten in woningbouw en utiliteitsbouw. Zij is actief voor de overheid, zorginstellingen, onderwijs en industrie, maar is ook vaak betrokken partner in hoogwaardige woonprojecten.

Kwaliteit staat in alles voorop. Heijmans Bouw is als geen ander begaan met haar klanten, denkt met hen mee en reikt proactief en doelgericht oplossingen aan. Deze oplossingen worden gezocht in elke fase van het bouwproces: door mee te denken in bouwteam, in nieuwe samenwerkingsvormen (PPS), maar ook in variantes in zowel materialen als uitvoeringsmethoden.

Heijmans Bouw N.V. heeft een reputatie opgebouwd in het opleveren van projecten in uitermate korte tijdsbestekken zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of door de klant opgelegde normen. Resultaten worden geboekt door jarenlange ervaring, organisatietalent en de inzet van bekwame, goed opgeleide vakmensen. Heijmans is daarmee dé partner voor de uitvoering van grote en ambitieuze projecten waarbij de bouwheer behoefte heeft aan een bedrijf dat zorgzaam omgaat met zijn project.

Heijmans (B) contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Heijmans (B). Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.